Menu

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Postupak kupovine

1. Narudžba u redu čekanja
Nakon predaje narudžbe, kupac prima obavijest putem elektronske pošte, da je narudžba u redu čekanja. Kupac ima pravo u roku 1 sata opozvati narudžbu. Ako ste registrirani na internet stranici trgovine, uvijek su Vam dostupni detaljni podaci o statusu i sadržaju Vaše narudžbe.

2. Narudžba potvrđena
Ponuđač si ostavlja pravo da vas nazove na Vaš kontaktni telefonski broj zbog provjere Vaših podataka ili točnosti dobave. Nakon potvrde narudžbe Vas obavještavamo po elektronskoj pošti o predviđenom roku dostave. Ugovor o kupnji naručenih proizvoda između Vas i ponuđača je u toj fazi neraskidivo potvrđen.

3. Poslano & dovršeno
U naznačenom roku ćemo proizvode pripremiti, poslati i obavijestiti Vas o tome po elektronskoj pošti.


Cijene i Web cijena

Web cijena vrijedi za sve korisnike.
Tamo gdje je kod artikala naznačena samo jedna cijena znači da je Web cijena jednaka Redovnoj cijeni.
Sve cijene uključuju PDV. Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe i nemaju unaprijed određenu valjanost. 

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 Kn


Dostava

Općenito
Naručene proizvode, koji su na zalihi, dostavljamo na Vašu adresu u roku3 do 7 radnih dana ili Vas o dostavnom roku obavještavamo . Dostavu paketa obavlja dostavna služba INTEREUROPA i HRVATSKA POŠTA. Naručene proizvode šaljemo na adresu navedenu kao adresu isporuke u narudžbi. Proizvode iz ponude kupac dobiva u paketu te ih je dužan sam sastaviti po priloženim uputama.

Troškovi dostave
Trošak dostave vrijede za cijelu Hrvatsku, – redovna dostava iznosi 5 EUR.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € (7,53 kn) = 7,53450 kuna


Načini plaćanja

U internet trgovini su Vam za naručene proizvode omogućeni slijedeći načini plaćanja:
- gotovinskim plaćanjem prilikom preuzimanja narudžbe - pouzećem
- direktno uplatom na žiro račun upravitelja enimsport.hr – Enim SPORT d.o.o. (plaćanje po predračunu). Ukoliko u toku narudžbe proizvoda kod izbora plaćanja odaberete »plaćanje po predračunu«, poslat ćemo Vam važeći predračun u pdf. formatu na Vašu e-mail adresu. Slijedeći koraci narudžbe bit će učinjeni po primitku uplate na naš žiro račun.
- DINERS na 12 rata bez kamata - telefonska autorizacija
- VISA PBZ na 12 rata bez kamata - telefonska autorizacija

U dućanu su Vam za proizvode omogućeni slijedeći načini plaćanja:
- gotovinsko plaćanje
- kartice: MAESTRO, VISA, MASTERCARD i kartice svih banaka u Hrvatskoj
- plaćenje na 12 rata bez kamata (iznos preko 66 EUR): VISA PBZ, DINERS, RAIFFEISEN MASTER, MAESTRO i VISA


Povrat robe

Kupac ima pravo da u roku 14 dana poslije preuzimanja pošiljke nabavljenu robu vrati bez naknade. Međutim, kupac je dužan snositi troškove koji nastanu prilikom vraćanja predmeta kupnje.

O namjeri vraćanja kupac je dužan pismenim putem obavijestiti ponuđača, najkasnije 14 dana od primitka robe, i to na kontaktnu e-adresu: (info@enimsport.hr), dok proizvod mora vratiti u roku od 30 dana od dana pismene obavijesti o vraćanju robe.

Povrat robe u roku 14 dana od dostave bez prethodne pismene obavijesti se uzima također kao odustanak od kupovine.

Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Kupac mora priložiti originalnu kopiju računa. Prodavatelj (Enim SPORT d.o.o) se obvezuje vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva vrijednosti proizvoda, u roku od 30 dana od primitka vraćenih proizvoda.

Troškove vraćanja proizvoda snosi kupac. Ne primamo otkupne pošiljke. U slučaju dostave na naš račun, iste ćemo Vam troškove vraćanja obračunati po važećem cjeniku distributera INTEREUROPA.


Garancija

Proizvodi imaju garanciju, ukoliko je tako navedeno na garancijskom listu odnosno računu. Garancija je važeća ukoliko se kupac drži uputa napisanih na garancijskom listu i uz predočenje računa. Garancijski rokovi navedeni su na garancijskom listu ili na računu.

Informacija o garanciji navedena je i na stranici gdje se nalazi detaljni opis naručenog proizvoda. Ako informacije o garanciji nema, onda to znači da proizvod nema garancije ili da podatak o garanciji u tom trenutku nije poznat. U potonjem slučaju, kupac može kontaktirati ponuđača koji će se potruditi, da po tom pitanju ponudi odgovarajuću informaciju.


Ponuda

Pri kupnji vrijede cijene koje su važeće u trenutku potvrde narudžbe. Sve cijene uključuju PDV. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti. Cijene vrijede samo za kupovinu u internet trgovini i mogu se razlikovati od redovnih cijena. Fotografije proizvoda mogu biti samo simbolične i ne odražavaju uvijek u cijelosti stvarno stanje proizvoda.

Mogućnost pogrešaka pri unosu podataka. Za eventualne pogreške se ispričavamo. 


Arhiviranje ugovora

Zaključeni ugovor između naručitelja i prodavatelja se arhivira u sjedištu poduzeća koje je vlasnik internet trgovine. Ugovori i kopije računa se arhiviraju u sjedištu poduzeća. Kupac može dobiti kopiju nakon što podnese zahtjev na adresu elektronske pošte: (info@enimsport.hr).