Menu

Politika zaštite osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Skupljanje osobnih podataka Osobni podataka je informacija, koja vas identificira: vaše ime, prezime, telefon, elektronski ili kućna adresa. Enimsport d.o.o., skuplja vaše podatke u primjeru kupovine na našoj on line stranici ili kod registracije za newsletter. Osobni podaci, koji su prikupljeni preko naše on line stranice www.enimsport.hr za svrhu kupovine proizvoda , upotrebljavaju se isključivo za realizaciju i dostavu narudžbi, osim ako korisnik naše stranice nije dao izričitu dozvolu da se njegovi podaci koriste i za druge načine (prijava na newsletter).

Zaštita osobnih podataka

Obvezujemo se, da vaši osobni podaci koji su prikupljeni preko naše on line stranice, u cijelosti ostali sačuvani, osigurani i obrađeni od strane tvrtke ENIMSPORT d.o.o. Sa svim prikupljenim podacima ćemo se koristiti u skladu s Zakonom o zaštiti osobnih podataka koji je u skladu s Europskim zakonodavstvom (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC i sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).
Vaši podaci su adekvatno zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja , manipulacije ili neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja od strane trećih osoba.

Pravo na informacije

Ako imate ikakva pitanja u vezi s našom politikom osiguranja osobnih podataka, ili kako se obrađuju vaši osobni podaci, uvijek se bez zadrške možete obratiti na nas. Na temelju vašeg zahtjeva odmah ćemo vas pravovremeno obavijestiti - pisano i u skladu s pravnim propisima - koji vaši osobni podaci su bili prikupljeni tijekom vaše posjete naše on line stranice ENIMSPORT d.o.o..

Namjena upotrebe

Pristankom na pohranu , obradu i prijenos osobnih podataka sa sudjelovanjem u nagradnim igrama , korisnik dopušta tvrtki Enimsport d.o.o., da obrađuje i pohranjuje osobne podatke u skladu s Zakonom i zaštiti osobnih podataka. Uz odobrenje korisnik dopušta tvrtki Enimsort d.o.o., da kao upravitelj zbirke osobnih podataka obrađuje prikupljene osobne podatke za potrebe uzrokovanja, anketiranja i za statističke obrade podataka ,kako bi identificirali korištenje usluga , prilagođavali ponudu i radili segmentaciju , za istraživanje tržišta, slali obavijesti o ponudama , novostima i popustima , za slanje newslettera i drugog reklamnog materijala , obavještavanje korisnika o uslugama on line trgovine www.enimsport.si, kao i povezanih osoba i za druge oblike korištenja upotrebe osobnih podataka, s kojima se korisnik on line stranice posebni složi.
Navedene podatke tvrtka Enimsport d.o.o. obrađuje za vlastite potrebe do otkaza pristanka s zahtjevom za uklanjanje osobnih podataka iz baze podataka . U vrijeme upravljanja s osobnim podacima svaki pojedinac može na zahtjev pregledati i ažurirati svoje osobne podatke u bazi podataka.