Prodajni program tvrtke


KETTLER – generalni zastupnik za Hrvatsku

Tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj postoji od 1949 g. sa preko 1100 zaposlenih širom svijeta. Sa nekim svojim proizvodima su se upisali u povijest : u osamdesetima sa sobnim biciklom GOLF , godine 1977 su napravili prvi bicikl sa aluminijskim okvirom , sa KETTCAR-ima (automobili na pedale) i guralice. Godine 2009 i 2010 su primili nagradu za „Most innovative Brand“ (naj inovativniji brand) PLUS X AWARDS za tehnologiju , sport i življenje slogan te nagrade „ red dot“ za dizajn. Nijhovi proizvodi su po mišljenju korisnika i po testiranju u samom vrhu na testovima STIFTUNG WARENTEST, koje samo potvrđuje njihove visoke standarde.

Ponuda:
- Fitness oprema i dodatci
- Dječja vozila i igračke za van
- Stolovi i dodatci za stolni tenis
- Vrtni namještaj


ICON – generalni zastupnik za Hrvatsku

Američka tvrtka sa 30 godišnjom tradicijom je najveći svjetski proizvođač fitnes sprava sa više od 200 patenata i 2000 zaposlenih po cijelom svijetu. ICON proizvodi predstavljaju sam vrh ponude fitnes sprava. Navedimo neke od njihovih poznatih marki : NORDITRACK, PRO-FORM, WEIDER , IFIT.

Ponuda:
- Trake za trčanje
- Eliptični trenažeri
- Sprave za veslanje


LEGONI

Plod kombinacije slovenskog i hrvatskog znanja. Pokrenut u početku za ponudu dječji bicikala, prepoznatljivog dizajna i prihvatljive cijene. Danas njihova ponuda osim dječjih bicikala dolaze i trendovski gradski bicikli. U slijedećoj godini očekujemo i prve LEGONI E – bickle.

Ponuda:
- Dječji bicikli
- Gradski bicikli
- Dječje guralice


HUDORA 

Tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj postoji od 1919 g. . Ponuda je širok izbor proizvoda za aktivno korištenje slobodnog vremena djece i odraslih.

Ponuda:
- Dječje guralice
- Romobili
- Vrtni trampolini
- Role
- Košarkaške koševe i lopte
- Nogometne golove i lopte
- Badminton reketi i loptice


STIGA

Švedski proizvođač širokog spektra igračaka za igranje vani. Skoro nije djeteta koji nije probao njihove sanjke na tri skije i sa volanom, koje nude nezaboravne trenutke na snijegu. Pored širokog spektra sanjki u STIGA programu nudi i romobile, guralice , dodatke za hokej,…

Ponuda:
- romobili

© 2017 Enim sport d.o.o. Sva prava pridržana.